Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet och uthyrning av personal inom restaurangnäringen och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 594 | 8 932 | 8 896 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 649 | 1 378 | 2 329 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 666 | 1 376 | 2 324 |
Årets resultat (tkr) | 1 323 | 1 083 | 1 843 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 286 | 5 063 | 5 391 |
Antal anställda | 5 | 6 | 8 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 594 | 8 932 | 8 896 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 649 | 1 378 | 2 329 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 666 | 1 376 | 2 324 |
Årets resultat (tkr) | 1 323 | 1 083 | 1 843 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 824 | 126 | 712 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 462 | 4 936 | 4 678 |
Tillgångar (tkr) | 4 286 | 5 063 | 5 391 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 3 511 | 3 188 | 3 605 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 666 | 141 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 775 | 1 208 | 1 645 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 286 | 5 063 | 5 391 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 500 | 1 000 | 1 500 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 6 | 8 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 919 | 1 489 | 1 112 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 17.2% | 15.4% | 26.2% |
Soliditet | 81.9% | 63.0% | 66.9% |
Kassalikviditet | 439.7% | 403.7% | 281.5% |
Sushi Bar i Östersund AB ingår i en koncern med 5 bolag. Koncernmoderbolag är Sushi Bar i Sundsvall AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet och uthyrning av personal inom restaurangnäringen och därmed förenlig verksamhet.